logo

NAJAVA PLANINARSKE ŠKOLE PD OBRUČ

PD Obruč organizira planinarsku školu za svoje članstvo. Članstvo u Društvu se dokazuje planinarskom iskaznicom i markicom za tekuću godinu.

Prva planinarska škola PD Obruč počet će radom 22. veljače i trajat će do 12. travnja. Termini obaveznih predavanja su četvrtkom u večernjim satima od 17 do 19 sati. Vikendima se ide na obavezne izlete i pokazne vježbe. U školu je upisano 20 polaznika, tako da se instruktori i voditelji škole mogu posvetiti svakom polazniku. Polaznici škole savladat će osnovna znanja i vještine za sigurno kretanje u prirodi, brdima, planini…

Upisom u školu svaki polaznik potvrđuje da ispunjava zdravstvene i psihofizičke uvjete za sudjelovanje u radu škole, da izletima pristupa na vlastitu odgovornost, te da će se u skladu s planinarskom etikom pridržavati programa izleta, odluka i uputa vodiča.

Raspored predavanja po temama i pregled planiranih izleta izvješen je na oglasnoj ploči u prostorijama Društva (podložan je promjenama).

Uvjet za prolazak na završni ispit je 70% odslušanih predavanja i obavljenih dana terena, uključujući pokazne vježbe (vodi se evidencija).

Nakon uspješno položenog završnog ispita, polaznicima planinarske škole dodjeljuje se verificirana DIPLOMA HRVATSKOG PLANINARSKOG SAVEZA (HPS) O ZAVRŠENOJ PLANINARSKOJ ŠKOLI.

NAPOMENA: Tajništvo Društva za vrijeme trajanja planinarske škole radit će skraćeno, od 19 do 20 sati.

 

Informacije:

Voditelj planinarske škole

Mario Maršanić

Tel: 099 598 2207. 

PD Obruč organizira planinarsku školu za svoje članstvo. Članstvo u Društvu se dokazuje planinarskom iskaznicom i markicom za tekuću godinu.

Copyright © 2012 Planinarsko društvo Obruč. Sva prava zadržana. Izrada: Fabijan Černeka