logo

Održana 27. godišnja skupština PD Obruč

Ovogodišnja, 27. godišnja skupština PD Obruč održana je 23.12.2020. godine u Podkilavcu. Izvješće o radu društva podnio je predsjednik društva Vedran Stipić, nabrojao je događanja i radne akcije koje su održane u tekućoj godini. Iako je planinarski dom Hahlić bio zatvoren pola godine svejedno se redovito obilazio, održavao, planirane su i odrađene radne akcije na uređenju doma i okoliša. Spomenuo je i dobru suradnju sa općinom Jelenje i TZ Jelenje. Upoznao je prisutne da markacistička sekcija koju vodi Branko Gerić redovito održava i markira planinarske staze.

Financijsko izvješće podnio je Mihael Fak, on je ukratko upoznao prisutne sa prihodima i rashodima društva.

Damir Vurušić izvijestio je okupljene o izletima i aktivnostima skupine za OSI (osobe s invaliditetom). U 2020. godini organizirano je 47 izleta, shodno epidemiološkim mjerama uglavnom se planinarilo u manjim grupama. Zanimljivo je napomenuti da je od osnutka Društva pa zaključno sa 2020. godinom organizirano 974 izleta. Skupina za OSI organizirala je 12 planinarskih izleta i druženja sa osobama s invaliditetom.

Vedran Stipić predstavio okvirni plan rada za narednu godinu čije izvršenje uglavnom ovisi o epidemiološkoj situaciji.

Na kraju, načelnik Općine Jelenje Robert Marčelja pozdravio je okupljene planinare, podržao rad Društva i izrazio želju za nastavkom dobre suradnje.

Copyright © 2012 Planinarsko društvo Obruč. Sva prava zadržana. Izrada: Fabijan Černeka